Principală » 2012 » Martie » 31 » Multumim!
21:27:54
Multumim!
Portalul nostru agricultura-ro a implinit, in aceste zile, trei luni de la intrarea pe piata media agricola din Romania. Este o "varsta” frageda, dar plina de satisfactii.
Mai intai, datorita faptului ca, desi nu este mobilat cu tot felul de "atractii” audio sau video, agricultura-ro si-a castigat notorietate din abordarea, fara menajamente, a actualitatii agriculturii si agricultorilor din Romania. Avem doua obiective majore, din acest punct de vedere:
A) eliminarea din limbajul politic si media a termenului de "subzistenta” care se ataseaza   de fermieri sau tarani si incadrarea micilor gospodarii taranesti in categoria celor care, mai devreme sau mai tarziu, vor aduce bani si pentru familia de tarani, cat si pentru bugetele locale si, implicit, national;
B) determinarea autoritatilor de la Bucuresti de a interveni pe langa Comisia Europeana in vederea prelungirii termenului de liberalizare  pietii funciare (vanzarea terenurilor agricole si a padurilor catre nerezidenti) pe la 1 ianuariue 2014, pana in 2017, cel putin.
In al doilea rand, satisfactia echipei agricultura-ro este determinata, in mod fundamental, de cititorii nostri, tot mai multi, din Romania, dar si din multe alte tari ale lumii.
In acest context, mentionam, cu mandrie si fara lipsa de modestie,  ca numarul de vizualizari ale site-ului nostru a crescut cu pste 30 % in luna martie, fata de cea precedenta, februarie. Cei mai multi cititori ii avem, asa cum este si normal (fiind inca un portal doar in limba romana) din propria noastra tara. Dar nu pregetam sa aducem multumiri prietenilor nostri din alte state ale lumii. Ne bucuram si suntem placut surprinsi de accesarile pe care le avem in Uganda, o tara de la "capatul” lumii, am zice. Insa, in martie 2012 vizualizarile din Uganda aproape s-au dublat, de la 26 in februarie, la 46 in  luna pe care o incheiem. Urmeaza Franta, Moldova, Spania. In luna martie, am avut primii cititori din:  Israel, Austria, Grecia, Ungaria, Olanda, Polonia, Danemarca, Egipt, Portugalia.
Am fi deosebit de onorati daca cititorii nostri ar si interveni cu observatii, puncte de vedere, opinii si propuneri de noi subiecte.  Coordonatele noastre se regasesc la rubrica de "contact”. Avem si rubrica "forum”. Am putea  sa interactionam la nivel regional sau mai mult decat atat.
Oricum, cititorilor actuali, cat si celor care vor veni alaturi de noi, le spunem  MULTUMIM!
(agricultura-ro/31.03.12)
Vizualizări: 467 | Adăugat de: constantinradut | Tag-uri: multumiri, cititori, agricultura-ro, portal | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]
Contact:
JAR - Jurnalul agriculturii româneşti
031721
Bucuresti, Romania-Roumanie
+40 (0) 725 511 887 
office.agriculturaro@gmail.com 
http://agricultura-ro.ucoz.ro


Echipa

Constantin Răduţ - editor şef

Costin Buradu - senior editor

Ion Ciprod - redactor