Principală » 2012 » Februarie » 2 » Adrian Radulescu vrea din nou ministru la agricultura
22:20:44
Adrian Radulescu vrea din nou ministru la agricultura

Aflam, din surse sigure,  ca "razboiul”  dintre  deputatul  Adrian Radulescu (ex-secretar de stat la MADR) si  Valeriu Tabara, actualul titular al fotoliului,  nu s-a incheiat.  Abia acum, dupa cateva luni de cand este parlamentar se pare ca A.R. isi da seama cat de "avantajoasa” era functia guvernamentala, in raport cu "pierderea de timp” din Parlament.

In aceste zile,  deputatul Adrian Radulescu a incercat o  "lovitura” la Liga Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania (LAPAR), unde a dorit sa-l impuna ca presedinte pe dl. Mihai Lungu, fost sef al Coop. Muntentia, pe fondul incertitudinilor care exista in aceasta organizatie patronala, candva organizata si condusa de A.R.

Dl. Adrian Radulescu nu a scapat prilejul, in cadrul discutiilor ce au avut loc la varful LAPAR, de a  "ataca” ministeriatul lui Valeriu Tabara, in contextul in care in mai multe institutii si organizatii din sectorul agroalimentar sunt nemultumite de "oboseala” ministrului in a le satisface revendicarile si al curentului pro-A.R. ce se manifesta in aceste structuri.

(Agricultura-ro)
Vizualizări: 552 | Adăugat de: constantinradut | Tag-uri: MADR, Valeriu Tabara, Adrian Radulescu | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]
Contact:
JAR - Jurnalul agriculturii româneşti
031721
Bucuresti, Romania-Roumanie
+40 (0) 725 511 887 
office.agriculturaro@gmail.com 
http://agricultura-ro.ucoz.ro


Echipa

Constantin Răduţ - editor şef

Costin Buradu - senior editor

Ion Ciprod - redactor